IMG 2700

Boka Altaturer

Alta kommune er med sine 3.845 kvadratkilometer blant Norges største kommuner i utstrekning. Mange av oss bor her et helt liv uten å kjenne til, eller å besøke, mange av turmålene vår vakre kommune har å by på.

Boka tar deg med på 88 flotte dagsturer i hele kommunen; fotturer i fjellet eller ute på øyene, toppturer, fiskeekspedisjoner, besøk til kultur- og naturminner, vandringsruter langs våre frodige daler, sykkelturer og mye, mye mer.

Idéen

Lise kom på idéen om å lage en turbok fra Alta mens huns studerte natur- og kultuminneoppsyn ved Høgskolen i Nord-Trøndelag i 2010. Idé ble til handling og i 2012 gav hun ut boka Altaturer på eget forlag. Boka har kommet i to opplag og har per 2021 solgt over 5000 eksemplarer. Når du kjøper boka, får du også tilgang til å laste ned turbeskrivelser, kart og GPS-sporlogger fra nettsida.

Kjøpe boka?

Boka er til salgs hos Ark på Amfi i Alta, samt på Alta Museum og hos Alta Turistinformasjon, North Adventure.

Ønsker du å kjøpe direkte fra meg, er du hjertelig velkommen til det. Jeg pakker og sender bøker til hvor det måtte være, og leverer fritt i Altas nærområde. Bøkene signeres selvfølgelig.

Tusen takk til alle som allerede har kjøpt boka og tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger jeg har fått! ❤️

Pris: 399,-/stk.

Du kan betale med kort, Vipps eller faktura.
Ta kontakt med lise@altaturer.no

Innlogging

Innloggingsløsningen er utviklet for å være «bonusmateriale» til de som har boka Altaturer. Her kan du laste ned eller skrive ut pdf-er og kartene til alle turene og du kan laste ned gpx-filer og legge inn sporloggen på din egen gps, eller på en gps-app på telefonen din.

Alle sykkelturene ligger fritt tilgjengelig for hvem som helst, vandreturene må du logge deg inn for å nå.

Har du allerede boka? Klikk her for å logge inn →

Lurer du på hvordan du kan bruke nettløsningen? Trykk her →