Finn ditt neste reisemål

Våre turer

Pop up-tur!

BEKKARFJORD → MELKEVANNENE → BEKKARFJORD

Seiland, vårt favorittland!

"Seiland er ikke mitt favorittland", sa Jon Almås da han hadde gjennomført en knallhard etappe i 71 grader nord her. Vi kunne ikke vært mer uenige!

Seiland Nasjonalpark beskrives som en av Norges vakreste nasjonalparker. -Bli med og døm selv?

BEKKARFJORD → ALTNESET

Vandring gjennom Seiland Nasjonalpark

Vandring i storslagen natur gjennom deler av vakre Seiland Nasjonalpark fra Store Bekkarfjord til Altneset. Underveis kan vi se den nordligste isbreen i fastlands-Europa! Nevnte vi den flotte RIB-turen mellom Alta og Seiland?

GUNNARNES → TUFJORD → STOPPELFJORD → NORDHAMNA

Multer, vandring og glamping på Rolvsøya

Endelig ei ny øy i Altaturers uhøytidelige serie "øyhopping i Finnmark"! Hvor skal vi reis hen? Denne gangen skal vi til herlige Rolvsøya, på glamping, sykling og vandring. Rolvsøya er kjent for å ha både multer og strender av verdensklasse, vi satser på å finne og nyte litt av begge deler!

FYRVOKTERVEIEN → TARHALSEN

Steile, stilige Sørøya!

Har du hørt om Fyrvokterveien, Tarhalsen fyr eller Kjøttvikvarden? Dette er en helt eventyrlig og rå tur, ytterst på Finnmarkskysten. Bli med Altaturer på sykkel- og vandretur på "Steile, stilige Sørøya"!

VANDRING I KVÆNANGEN

Koppartindtraversen og eventyrlige Spildra!

Vil du vandre i rått landskap med magesug-utsikt? Vil du besøke ei øy du kanskje bare har sett på avstand, spise på «Baksia pub og besøke bjørnegraver? Bli med Altaturer til vakre Kvænangen og gå både Koppartindtraversen og kulturminnestien på Spildra!

ALTA → KARASJOK

Friske, fine Finnmarksvidda!

Har du lyst til å gå på ski i flere dager? Drømmer du om å gjennomføre en skiekspedisjon? La oss legge turen over "Friske, fine Finnmarksvidda", på ski fra Alta til Karasjok, eller nærmere bestemt til Jergul! Denne turen er kåret til en av verdens flotteste skiturer av Forbes Travel Guide.