Finn ditt neste reisemål

Våre turer

KJØTTVIKVARDEN → FYRVOKTERVEIEN → TARHALSEN

Steile, stilige Sørøya!

Har du hørt om Fyrvokterveien, Tarhalsen fyr eller Kjøttvikvarden? Dette er en helt eventyrlig og rå tur, ytterst på Finnmarkskysten.

Bli med Altaturer på tredagers sykkel- og vandretur til "Steile, stilige Sørøya"!

Bidjovagge → Reisavann → Nedrefosshytta → Saraelv

Reisadalen

Har du også hørt at Reisa Nasjonalpark skal være eventyrlig vakker? Vi kan ikke si annet enn at det stemmer. Ett hundre prosent! Vi dro gjennom Reisadalen for første gang i fjor, og ble bergtatt, begeistra og boblende forelska!

Stikkord: vandring, utsikt til spektakulære fosser, hyggelig turselskap, padling med packraft, kulturhistorie og saunabading!

Bli med Altaturer gjennom Reisadalen i september!

GUNNARNES → TUFJORD → STOPPELFJORD → NORDHAMNA

Sykling, vandring og multer på Rolvsøya

Endelig ei ny øy i Altaturers uhøytidelige serie "øyhopping i Finnmark"! Hvor skal vi reis hen? Denne gangen skal vi til herlige Rolvsøya på sykling og vandring. Rolvsøya er kjent for å ha både multer og strender av verdensklasse, vi satser på å finne og nyte litt av begge deler!

På forespørsel

BEKKARFJORD → MELKEVANNENE → BEKKARFJORD

Seiland, vårt favorittland!

"Seiland er ikke mitt favorittland", sa Jon Almås da han hadde gjennomført en knallhard etappe i 71 grader nord her. Vi tenker at han hadde altfor tung sekk, var ganske sliten og at de i tillegg var bittelitt uheldige med været.

Irrgrønne Seiland Nasjonalpark beskrives av mange som en av Norges vakreste nasjonalparker. -Bli med og døm selv?

På forespørsel

BEKKARFJORD → ALTNESET

Vandring gjennom Seiland Nasjonalpark

Vandring i storslagen natur gjennom deler av vakre Seiland Nasjonalpark fra Store Bekkarfjord til Altneset. Underveis kan vi se den nordligste isbreen i fastlands-Europa! Nevnte vi den flotte RIB-turen mellom Alta og Seiland?

STILLA → JOTKA → NEDRE MOLLISJOK → RAVNASTUA → MIN AJA

Friske, fine Finnmarksvidda, femdagers!

Drømmer du om å gjennomføre en litt lengre skitur over flere dager? På denne turen går vi over Finnmarksvidda på ski fra Alta og helt til Karasjok. Turen starter ved Jotka i Alta og avsluttes like ved Karasjok! Turen er på omtrent 100 kilometer og du får fire hele dager på ski.