Bli med oss på tur i Troms og Finnmark!

Finn ditt neste reisemål

Våre turer

Bli med den 3. juli!

BEKKARFJORD → ALTNESET

Vandring gjennom Seiland Nasjonalpark

Vandring i storslagen natur gjennom deler av vakre Seiland Nasjonalpark fra Store Bekkarfjord til Altneset. Underveis kan vi se den nordligste isbreen i fastlands-Europa! Nevnte vi den flotte RIB-turen mellom Alta og Seiland?

Bidjovagge → Reisavann → Nedrefosshytta → Saraelv

Reisadalen

Har du også hørt at Reisa Nasjonalpark skal være eventyrlig vakker? Vi kan ikke si annet enn at det stemmer. Ett hundre prosent! Vi dro gjennom Reisadalen for første gang i fjor, og ble bergtatt, begeistra og boblende forelska!

Stikkord: vandring, utsikt til spektakulære fosser, hyggelig turselskap, padling med packraft, kulturhistorie og saunabading!

Bli med Altaturer gjennom Reisadalen i september!

JOTKA → ØVRE MOLLISJOK → RAVNASTUA → ENGHOLM HUSKY LODGE

Friske, fine Finnmarksvidda, femdagers!

Drømmer du om å gjennomføre en litt lengre skitur over flere dager? På denne turen går vi over Finnmarksvidda på ski fra Alta og helt til Karasjok. Turen starter ved Jotka i Alta og avsluttes like ved Karasjok, hos Engholm Husky Lodge! Turen er på omtrent 100 kilometer og du får fire hele dager på ski.

GUNNARNES → TUFJORD → STOPPELFJORD → NORDHAMNA

Sykling, vandring og multer på Rolvsøya

Endelig ei ny øy i Altaturers uhøytidelige serie "øyhopping i Finnmark"! Hvor skal vi reis hen? Denne gangen skal vi til herlige Rolvsøya på sykling og vandring. Rolvsøya er kjent for å ha både multer og strender av verdensklasse, vi satser på å finne og nyte litt av begge deler!

På forespørsel

BEKKARFJORD → MELKEVANNENE → BEKKARFJORD

Seiland, vårt favorittland!

"Seiland er ikke mitt favorittland", sa Jon Almås da han hadde gjennomført en knallhard etappe i 71 grader nord her. Vi tenker at han hadde altfor tung sekk, var ganske sliten og at de i tillegg var bittelitt uheldige med været.

Irrgrønne Seiland Nasjonalpark beskrives av mange som en av Norges vakreste nasjonalparker. -Bli med og døm selv?

KJØTTVIKVARDEN → FYRVOKTERVEIEN → TARHALSEN

Steile, stilige Sørøya!

Har du hørt om Fyrvokterveien, Tarhalsen fyr eller Kjøttvikvarden? Dette er en helt eventyrlig og rå tur, ytterst på Finnmarkskysten.

Bli med Altaturer på tredagers sykkel- og vandretur til "Steile, stilige Sørøya"!

Vi skreddersyr din tur!

Vil du ta meg deg vennegjengen på tur, eller vil dere kanskje på tur med familien? Ønsker bedriften å oppleve noe utenom det vanlige sammen?

Vi skreddersyr gjerne turen for dere! Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig turprat!

Les mer

Bli kjent med Altaturer og Lise

Altaturer AS ble opprettet i 2012 og er en liten bedrift der vi brenner for friluftsliv og turglede. På mange måter kan vi si at Altaturer opererer i krysningspunktet mellom folkehelse, bolyst og reiseliv.

Les mer

Hvordan komme seg til Alta?

SAS, Widerøe og Norwegian tilbyr flere daglige avganger til Alta fra blant annet Tromsø Lufthavn Langnes og Oslo Lufthavn Gardermoen. Det finnes også daglige buss- og hurtigbåtavganger til Alta.

Les mer

Få med deg siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev